Muzika na drva: Akustični Rebel Star u KCM-u

Rebal Star – Muzika na drva

Nakon uspješne regionalne jesenske turneje Pesme i priče gdje su u Srbiji i Hrvatskoj održali pet energičnih naelektriziranih koncerata, Rebel Star se vraća korijenima. Ovaj put bend se okrenuo bogatom akustičnom zvuku zapadne obale i bluegrassa, toplom zvuku drveta iz velikih akustičnih gitara, lap steela, mandolina, usnih harmonika, akustičnog basa, klavira i bubnja na metlice, naravno uz mnoštvo dobrih vokala.

Bend će se potruditi publici pružiti vrhunsko audioiskustvo i dostaviti emociju koju nekada ne čujemo od buke na redovitom rock koncertu. Muzika na drva će ostati dugoročno jedan oblik svirke Rebel Stara kao lijek za umorne uši i pregrijana pojačala.

Prvi koncert turneje Muzika na drva održat će se u Zagrebu 2.12. u klubu KCM (na novoj lokaciji u Krančevićevoj 16a). Osim vinila posljednjeg albuma i knjige poezije “Dan na Tisi”, bend će publici ponuditi i ograničen broj majica sa temom akustične turneje.

Donacije za program 50 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X