Nero Kane u Začaranoj Močvari

Nero Kane

U nedjelju 2. listopada u Močvaru dolazi talijanski kantautor Nero Kane koji će psihodeličnim dark folk koncertom promovirati svoj novi album “Of Knowledge And Revelation”. Ovaj koncert organizator preporuča svima koji vole Nicka Cavea, Johnnyja Casha i Swans. Upravo su s ova tri izvođača usporedbu s Kaneom povukli u internetskom časopisu Psychedelic Baby Mag.

Kane svoj izričaj uglavnom bazira na vokalu i gitari, ali na albumima i koncertima surađuje sa Samanthom Stellom (vokal, melotron, električni piano i orgulje), a njih dvoje tvore zvuk koji je najlakše opisati kao putovanje kroz tamu i melankoliju uz stvaranje morbidne ljepote i intenziteta koji ovu glazbu čine jedinstvenom.

Od početka svoje karijere Kane surađuje s mnogim poznatim glazbenicima i producentima iz psihodeličnog i dark svijeta pa je surađivao s ljudima koji su radili s The Jesus And Mary Chain, The Cult, Sonic Youth i drugima. Često u svojim radovima koristi i reference iz drugih umjetničkih formi pa je tako za novi album objasnio kako on označava njegov put u njegovom neprestanom duhovnom hodočašću kroz tamu, maglu i svjetlo, a taj svijet podsjeća na Danteov Limb. Nero Kane jako puno nastupa uživo, a sada dolazi prvi put u Močvaru uvesti vas u svoj mistični, mračni svijet.

Vrata 20 h, koncert 21 h
Upad u pretprodaji: 40 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 50 kn

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X