Netflixova zvijezda i komičar Daniel Sloss dolazi u Lisinski

Daniel Sloss dolazi u Lisinski

Sezona stand-up komedije bogatija je za još jedno svjetski poznato komičarsko ime – naime, u ponedjeljak 12. prosinca 2022. u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski stiže Netflixova zvijezda – Daniel Sloss. Nakon što je u 2021. godini održao jednu od najvećih solo turneja na svijetu – poznati komičar stiže u Hrvatsku s novim showom “Can’t”.

Sloss redovito ruši rekorde i može se pohvaliti s 300 non-stop nastupa tijekom 17 mjeseci u sklopu turneje s kojom je obišao Europu, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gdje je u tamošnjoj Areni održao najveći stand-up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima “DARK” & “Jigsaw” koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.

Hrvatska je jedna od 53 zemlje u kojima je Sloss nastupio, a ovo mu je drugi dolazak gdje je nastupio prije točno pet godina sa svojim showom “Now”.

Uz Slossa u Lisinski kao poseban gost dolazi i komičar Kai Humphries.

Dolazak Daniela Slossa u Hrvatsku samo je nastavak odličnih stand-up nastupa u dvorani Lisinski, naime mjesec dana prije njega u Zagrebu nastupa slavni – Jimmy Carr. Carrov nastup 15. studenog rasprodan je čak šest mjeseci prije showa, pa je za fanove dodao i late night show, istu večer, za koji je u prodaji još samo nekoliko ulaznica.

Ulaznice za nastupa Daniela Slossa potražite na Entrio.hr, Ulaznice.hr i na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X