Nick Oliveri u Puli

Nick Oliveri

Proljeće donosi vrhunski koncertni užitak u Istru. Jedan od mastermindova iza golemog uspjeha bendova kao što su Kyuss i Queens Of The Stone Age, američki multi-instrumentalist i kantautor Nick Oliveri u nedjelju 2.4. stiže u Pulu.

U organizaciji pulskog No Profit Recordingsa, posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj setlisti i intimnijoj koncertnoj atmosferi kultnog kluba Monte Paradiso u Društvenom centru Rojc.

Death Acoustic samostalni je Oliverijev album koji sadrži obrade pjesama u formi svojevrsnog presjeka njegove karijere kao glazbenika i kao glazbenog fana. Tu se nalaze glazbena viđenja Kyussa, QOTSA, The Misfitsa, GG Allina i drugih značajnih imena, a sad iste donosi u živoj, akustičnoj izvedbi.

Nick Steven Oliveri možda je najpoznatiji po svom angažmanu u nekim od najznačajnijih suvremenih rock bendova ikad, no riječ je o hiper-produktivnom glazbeniku koji djeluje samostalno i u sklopu brojnih plodnih glazbenih suradnji. Samo neka od imena kojima je pridonio svojim glazbenim uplivima su Turbonegro, Moistboyz, the Dwarves, Winnebago Deal i drugi. Također, trenutno djeluje i unutar svog projekta Mondo Generator, u sastavu Vista Chino, a pokretački je dio i sastava Stöner, i to zajedno s Brantom Bjorkom (ex-Kyuss) i Ryanom Gütom (live bubnjarom Branta Bjorka).

Ulaznice za prvi susret s Nickom Oliverijem u Istri, u pulskom Rojcu, bit će dostupne isključivo na ulazu u klub Monteparadiso, po cijeni od 10 EUR (75.35 HRK).

U ponedjeljak 3.4. Oliverijeva glazbena karavana stiže i u Zagreb, točnije u klub DVA OSAM.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X