Noriko Tadano u Rijeci

Noriko Tadano (foto: Press)

U petak, 28. lipnja, na Trsatskoj gradini od 20.30h publika dobiva priliku doživjeti čaroliju glazbe Noriko Tadano koja nas vodi na putovanje kroz zvukove Japana. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 eura su u prodaji.

Završni čin glazbene trilogije u sklopu manifestacije Japan u Rijeci pripada glazbenici poznatoj je po virtuoznosti na japanskom instrumentu shamisen koja kao tradicionalna japanska pjevačica neprestano traži jedinstvene suradnje i kreativne prakse koje nadilaze glazbu, ulazeći u područja glume, kazališta, zvučne umjetnosti i skladanja .Njezina umjetnost nije samo izvor inspiracije, već i sredstvo osnaživanja i ohrabrivanja žena, ističući ljepotu različitosti i povezanosti.

Ova talentirana umjetnica uspjela je spojiti tradicionalno i moderno, nastupajući s renomiranim glazbenicima kao i s tradicionalnim japanskim umjetnicima. Od nastupa na ulicama do milijunske gledanosti kao finalistica emisije Australia’s Got Talent, Noriko je oduševila publiku širom svijeta. Njezini solo nastupi u Sydney Opera House, WOMADelaide, kao i radovi prikazani na radiju, u kratkim filmovima i međunarodnim kazališnim produkcijama, svjedoče o njezinoj svestranosti i talentu.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 eura dostupne su putem sustava Entrio, u Dallas music shop Rijeka i u muzeju Peek&Poke. Na dan koncerta cijena se penje na 20 eura.

Dani Japana u Rijeci održavaju se na više lokacija od 15. svibnja do 1. srpnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X