Nova godina u Tvornici kulture

Nova godina u Tvornici

Nova godina u Tvornici kulture postala je jedna od najvećih gradskih novogodišnjih tulum atrakcija. Svaki je doček dosad bio rasprodan, a isto se očekuje i 31. prosinca ove godine uz dva plesna podija i najveće plesne hitove naših ponajboljih DJ- eva.

Dosadašnja se kombinacija takozvanih “tvorničkih” žanrova pokazala uspješnom, pa će tako i ove godine publiku dočekati jaka DJ ekipa, a party će se protezati kroz oba Pogona u Šubićevoj.

Uz posebnu selekciju najvećih pop i rock hitova od 80-ih godina do danas, za novogodišnju će se plesnu atmosferu u Velikom pogonu pobrinuti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin.

U isto će se vrijeme u Malom pogonu vrtjeti probrana plesna nekomercijalna glazba za što će biti zadužen DJ John Fou. Najpoznatije i najplesnije od indie i alternativne glazbe natjerat će vas da svom najboljem plesnom izdanju dočekate 2023. godinu.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan dočeka cijena ulaznice iznosit će 90 kuna. Službena su prodajna mjesta Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1) te sva Entrio prodajna mjesta.
Osigurajte svoju na vrijeme: https://www.entrio.hr/event/nova-godina-u-tvornici-12675

Rezervati stolove možete na broj 099 298 6474.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X