Nürnberg u Močvari

Nürnberg u Močvari

Jeste li za malo bjeloruskog postu punka? Naravno da jeste! U srijedu, 13. rujna iz Minska u Močvaru stiže duo Nürnberg.

Nürnberg je post-punk duo koji je 2016. nastao u Minsku. Rad benda je snažno određen depresijom post-sovjetskih gradova, egzistencijalizmom, društvenim problemima u suvremenom industrijskom svijetu, pritiskom i umorom, ali i nekim bitnim osjećajima koji nas čine više ljudskima – da možemoi voljeti i biti empatični. Njihova glazba je tamna, turobna, atmosferična i energična. Pod utjecajem je zvuka britanskog post-punk/new-wave/coldwavea iz 80-ih godina, ispunjena melankolijom, tjeskobom i očajem, obasjana svjetlucavim reverbom i gorkoslatkim melodijama.

Prvi demo objavili su u kolovozu 2017. godine, a od tada bend je izdao dva albuma “Skryvaj” i “Paharda”, dva EP-a, tri singla i jedan remiks album. Nastupali su i na velikim europskim festivalima i showcaseovima: “Waves Vienna”, “Eurosonic Noorderslag” i “AtlasWeekend Kijev”, kao i na koncertima i festivalima diljem Bjelorusije, Poljske, Rusije, Latvije i Ukrajine.

Informacije o cijeni ulaznica i početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X