Orange Dream u Močvari

Orange Dream

Orange Dream, jedinstveni minimalistic rock duo iz Valenciennesa, dolazi na pozornicu Močvare kako bi nas odveo na putovanje kroz njihov pomalo lud, ali fascinantan glazbeni svijet.

 
Prilika da Orange Dream vidite na koncertu je poput sanjarenja, a njihova gotovo teatralna izvedba vas će obuzeti već od prvih nota. Njihov prvi EP “Inside The Wave”, koji su objavili 2018., snimljen je u podrumu njihovog starog stana s dva simultana pojačala i udaraljkama, što dodatno naglašava njihovu kreativnost i autentičnost.
 
Orange Dream vješto miješa suvremeni rock s utjecajima sedamdesetih i melodijama Syda Barretta, Black Angelsa i Björk. Rezultat je eksplozivan koktel zvukova koji nas prožima strašću, a istovremeno otkriva slatke glazbene note koje ćete (ponovno) doživjeti uživo.
 
Njihove najnovije pjesme, poput “What’s Happening Now?” i “Need To Talk”, objavljene su 2020. tijekom Crossroads Session-a na AERONEF-u u Lilleu, donoseći svježinu i inovaciju u svijet glazbe.
 
Stoga, pripremite se za nezaboravan glazbeni spektakl! Pridružite nam se na koncertu Orange Dream, koji će nas odvesti na jedinstveno putovanje kroz njihov glazbeni san.
 
 
Upad u pretprodaji: 6 €/45,21 kn
Upad na dan događanja: 8 €/ 60,28 kn

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X