Otrovna Kristina u Tvornici kulture

Otrovna Kristina u Tvornici kulture

Zagrebačka Otrovna Kristina vraća se na scenu koncertom u Tvornici kulture u subotu 18. svibnja.

Fantastična hard rock trojka koju predvodi Niko Potočnjak (Seven That Spells, Jastreb) usuret koncertu poručuje: “Otrovna Kristina, ratnica rocka, vraća se u grad. Kako joj je vrijeme nepoznat pojam nećemo dosađivati dosadnom trivijom kad je zadnji put svirala i što je, u međuvremenu, radila. Pojačanim soničnim naoružanjem ona fanatično i čvrsto kreće u sveti rat protiv tišine.”

Debitantsko izdanje “Otrovna Kristina” objavljeno je 2015. godine, a svaka od deset pjesama albuma dobila je i svoj videospot. Bend je u međuvremenu objavio dio pjesme “Pravila”, kao i live verzije “Pobjeda života” i “Ja biram pakao”, a hard rock trojka u Tvornici će predstaviti svoju buku.

Ulaznice za koncertu u Tvornici kulture dostupne su po early bird cijeni od 9 eura, a ta cijena će vrijediti do 31. ožujka. Nakon toga se cijena penje na 11 eura, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 14 eura. Ulaznice su dostupne u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X