Otvaranje Kocke uz RØLØ i From Another Mother

Rolo i From Another Mother

Splitski klub Kocka objavio je što nas očekuje za otvorenje nove sezone.

RØLØ

Nakon što je nedavno u varaždinskom P4 prekinut njihov koncert (što je velika sramota za sve), ovi splitski osvetnici vraćaju se na kućnu adresu kako bi rekli do kraja što imaju. Dosad su izdali 3 (slovima: tri) albuma – RØLØ (2016), H​Ø​Ø​P (2018) i Ponte Rosso (2021), a pritom su oko sebe okupili hrpu bolesno kreativnih glazbenika, dizajnera, cirkusanata, producenata, filmaša i inih. Spajajući elemente punk, surf i indie rocka i eksperimentirajući s pedalama, synthovima i ludastim efektima, RØLØ uvijek dobro zabavi i nasmije svoju publiku.

FROM ANOTHER MOTHER

Ova braća koju je porodila neka druga majka imaju talente koji su iznimna rijetkost. Naime, kako sami kažu: “Imamo nove ritualne metode za oralno istjerivanje Đavla i analno utjerivanje boga u Vas.” I oni u svojoj nedavnoj povijesti imaju iskustvo s policijskim prekidanjem koncerata, a u Kocki ih neće ništa zaustaviti da do kraja odvoze svoj luđački, dinamični, seksi nastup. Vrhunska zezancija je osigurana, a bit će i znoja.

Prije, između i nakon nastupa bendova, rasplesat će vas KLFMov dragulj Alen M. Vrata kluba se otvaraju u 21h.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X