‘Pamtim samo sretne dane’ u Lisinskom

Pamtim samo sretne dane

U Off ciklusu Zagrebačke filharmonije, 25. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u Zagrebu, održat će se koncert „Pamtim samo sretne dane”. Publika će imati priliku čuti bezvremenske hitove Parnog valjka, Prljavog kazališta, Novih fosila, Srebrnih krila, Aerodoroma te autora Zrinka Tutića, Huseina Hasanefendića – Husa, Rajka Dujmića, Arsena Dedića i drugih u drugačijim aranžmanima koje su uradili Josip Cvitanović, Olja Dešić i Ivan Popeskić.

Solisti će, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, hitovima poput “Pamtim samo sretne dane”, “Košulja plava”, “Danas sam luda”, “Za dobra stara vremena”, “Ljubavna”, “Još i danas zamiriše trešnja”, “Ono svo što znaš o meni”, “Lutka za bal”, “Moj bijeli labude”, “Golubovi”, “Za dobra stara vremena” i mnogim drugima pokušati u jednoj večeri napraviti mali presjek zagrebačke pop rock škole.

Zagrebačkom filharmonijom dirigirat će Josip Cvitanović, a pjevat će Gabi Novak, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Ivana Marić, Marko Kutlić, Nermin Puškar i Martina Majerle. Glazbeni producent projekta je Josip Cvitanović, a izvršni producent Tomislav Kašljević.

„Nakon lanjske premijere projekta „Ima neka tajna veza”, brzo se i prirodno nadovezala ideja da i hitove zagrebačke pop rock škole predstavimo na isti način. Pjesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Rajka Dujmića, Huseina Hasanefendića Husa, Zrinka Tutića… to uistinu i zaslužuju, samo je šteta što jednim koncertom nećemo moći obuhvatiti sve, nego samo manji dio. Potrudili smo se da to bude neki reprezentativni presjek i vjerujemo da publika neće ostati razočarana,” rekao je Tomislav Kašljević, inače i sam veliki ljubitelj crossover formi. „Hitovima koji su nam ostavljeni u nasljeđe nova forma na neki način ulijeva i novi život jer dopire do nove publike i nastavlja se prenositi daljnjim generacijama a i Zagrebačka filharmonija crossover projektima otvara vrata novoj publici, tako da je ovo jedan win-win projekt” zaključio je Kašljević.

Ulaznice su u prodaju preko sustava eventim.hr, ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X