Pato Nuño Quartet na Barone Jazz Festivalu

Pato Nuño (Foto: promo)

Vrhunske svirke pod zvijezdama drugo ljeto zaredom donosi Barone Jazz Festival koji ove godine počinje već u lipnju. Sve do kasnog ljeta na pozornici Tvrđave Barone izmjenjivat će se nagrađivani hrvatski i strani jazz glazbenici koji će ljubiteljima razigranih ritmova priuštiti večeri prvoklasnog muziciranja.

U nedjelju 30. lipnja na Barone Jazz Festival stiže Pato Nuño Trio & Friends.

Nuño je gitarist, svestrani skladatelj i improvizator iz Čilea, poznat po korištenju širokog spektra žanrova, uključujući jazz, blues, rock, elektroniku i klasičnu glazbu. Patove skladbe pokazuju izvanrednu sposobnost izazivanja emocija i pripovijedanja kroz glazbu, odražavajući duboko razumijevanje raznih glazbenih tradicija te demonstrirajući tehničku vještinu na gitari. Na sceni je već 15 godina, objavio je osam albuma, a surađuje s uglednim umjetnicima kao što su Summertime Quartet, Rafart, Jpass Filter, Intracluster Band i mnogi drugi.

Na Tvrđavi Barone Pato Nuño će izvesti svoj najnoviji album ‘Villaseca’, no publika će imati prilike čuti i neke njegove starije stvari. U sastavu Pato Nuño Tria na bini će mu se pridružiti Daniela Lukšić na bass gitari i Pavle Golubić na bubnjevima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X