Pilori, Bednja i Crownmelter u Močvari

Pilori, Bednja i Crownmelter

Manifest crnila u ponedjeljak 17. listopada u Močvaru dovodi bendove Pilori, Bednja i Crownmelter.

𝗣𝗜𝗟𝗢𝗥𝗜 su francuski teškaši čiji je zvuk soundtrack apokalipse u kojem se miješaju njihovi crust punk korijeni s grindcore brzinom i black metal atmosferom, sve zamaskirano u niske štimove i glasne frekvencije death metala. Ovo je njihova prva turneja nakon vremena virusa i predstaviti će nam nove trake s albuma kojega ovim putem predstavljaju. S ovim momcima nema šale. A tome ćemo i svjedočiti kada krene rifovlje.

𝗕𝗘𝗗𝗡𝗝𝗔 je s druge strane bend koji je čest gost Močvare i nešto rjeđe naše Manifestacije koja ih je na neki način i predstavila široj publici ne tako davne 2017. kada je ekipa tek krenula raditi. Danas, iza njih su dva studijska uratka, veći broj gigova i ponos koji se niti u smrti ne može skršiti. I dalje je to solidna mješavina hardcorea i black metala koju ovoj power trio fino stapa u ono što ćemo danas nazvati „post“ žanrovima.

𝗖𝗥𝗢𝗪𝗡𝗠𝗘𝗟𝗧𝗘𝗥 nisu naklonjeni black metalu, no dolaze iz pank priče iako sviraju zajeban stoner/sludge metal kakvim nas časte klasici žanra kao High On Fire ili EyeHateGod ili kao svi oni koji svoju sporost dodatno začinjavaju s raznim elementima. Ove ste dječake mogli susresti u raznim projektima, ali sada razaraju u ovom formatu i ovo im je prvi ikad koncert u Močvari i drugo zagrebačko ukazanje.

Satnica:
Ulaz: 20.00
Crownmelter: 20.30 – 21.00
Bednja: 21.15 – 22.00
Pilori: 22.15 – 23.00

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X