Psihomodo pop i Turisti u Boogaloou

Psihomodo pop

Psihomodo pop se nakon 14 godina vraćaju u zagrebački Boogaloo Club gdje će u subotu 18. ožujka održati koncert, a kao posebni gosti će nastupiti riječka supergrupa Turisti.

Pitanje “Ste dobro?” postavili su legendarni Gobac i ekipa iz Psihomoda točno prije 15 godina u zagrebačkom Boogaloo Clubu na nezaboravnom koncertu na kojem su snimili svoj istoimeni live DVD.

Sad se vraćaju na isto mjesto održati još jedan rock spektakl kakav mogu prirediti samo oni, bend koji ove godine obilježava nevjerojatnih 40 godina rada i dalje žari i pali na rock sceni, uvijek ostajući beskompromisni i dosljednji samima sebi. U subotu 18. ožujka u zagrebačkom Boogaloo Clubu podsjetite se i zapjevajte s njima bezvremenske hitove poput „Ramona”, „Kad sam imao 16″, „Leteći odred”, „Telegram Sam”, „Ja volim samo sebe”, „Nebo”, „Osjaćam se haj”, „Frida”, „Natrag u garažu”, „Mila”, „Sexy magazin”, „Iste stvari”, „Donna”, „Nema nje”…

Kao posebni gosti će na koncertu prije Psihomodo popa nastupiti riječka new wave / post-punk supergrupa Turisti sastavljena od bivših i sadašnjih članova grupa Laufer, Paraf, Let 3, Kojoti, ENI,… Iva Močibob (vokal), Bobo Grujičić (bubnjevi), Sergej Hofman (bas) i Vava Simcich (gitara), svi s dugogodišnjim iskustvom na domaćim i inozemnim pozornicama.

Grupa Turisti je nastala 2015. i do danas su objavili tri studijska albuma za Dallas Records: Human_esque (2017), Revolución (2019) i Apneja (2022). Album Apneja je od strane rock kritičara proglašen za jedan od 10 najboljih albuma objavljenih prošle godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X