Rasprodan oproštajni koncert Lačnog Franza u Zagrebu, dodan još jedan datum

Lačni Franz – novi posljednji datum

Legendarni slovenski band Lačni Franz predvođen neuništivim Zoranom Predinom privodi svoju priču kraju. Nakon regionalne turneje, zagrebačko ‘veliko finale’ desit će se u Zagrebu u klubu Hard Place u četvrtak 29. prosinca. U vrlo kratkom roku taj je koncert rasprodan pa je bend za ‘lačnu’ zagrebačku publiku odlučio odsvirati još jednom – u petak 30. prosinca.

“Vjerujte mi da nije floskula, kad kažem, da je Zagreb koljevka Lačnog Franza. Zagrebačka novovalovna atmosfera iz Lapidarija i druženja u trokutu Kavkaz-Zvečka-Blato na početku osamdesetih, dala nam je ono pravo urbano zaleđe, bez kojeg ne bi uspjeli u tadašnjem jugoslovenskom prostoru. Serija koncerata u Kulušiču i kasnije u Tvornici potvrdila nam je da je ljubav obostrana. Baš zbog toga odlučili smo, da ćemo svoje zadnje, oproštajne koncerte odsvirati u Zagrebu, odakle smo krenuli na svoju četrdeset i tri godine dugu glazbenu pustolovinu. Jako nam je drago da je prvi koncert rasprodan u tako kratkom vremenu i velika nam je čast da će nam zadnji zadnji koncert biti baš u Zagrebu. Poklonit ćemo se Darku Glavanu i Draženu Vrdoljaku za vjetar u naša jedra, a vama draga publiko zahvaliti za svu pozitivnu energiju kojom ste nas kroz desetljeća razmazili. Vidimo se 30.12.2022 u Hard Placeu” – U ime grupe Lačni Franz, Zoran Predin.

Ne propustite priliku svjedočiti posljednjem pojavljivanju Lačnog Franza u Zagrebu. Posljednja je to prilika da uživo čujete legendarne hitove kao što su ‘Praslovan’, ‘Ne mi dihat za ovratnik’, ‘Naj ti poljub nariše ustnice’, ‘Zarjavele trobente’, ‘Čakaj me’, kao i mnoge druge koje su ovi novovalni prvoborci u svojoj karijeri snimili i odsvirali.

Ulaznice po cijeni od 80 kn možete nabaviti u klubu Hard Place, u Dirty Old Shopu i online na entrio hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X