Rundek i Ekipa ‘Izbliza’ na pet koncerata u KSET-u

Rundek i Ekipa ‘Izbliza’ na pet koncerata u KSET-u

Rundek i Ekipa održat će pet koncerata u KSET-u, u najmanjem kapacitetu koji je band svirao u mnogo godina. U prodaji će biti samo 240 ulaznica po danu.

Koncertu će se održati svaki dan između ponedjeljka 28. studenog i četvrtka 1. prosinca, te u nedjelju 4. prosinca. Na intimnim večerima u KSET-u bend će proslaviti 20 godina albuma “Ruke” uz stare klaske i nove pjesme.
Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak 31. listopada u 09:00 h po cijeni od 140 kn. Odmah će u prodaju biti pušteno svih pet koncerata.

Koncerte je najavio i Darko: “Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti/razmijeniti/zajedno doživjeti, samo IZBLIZA. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana. U KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja. Kako ove godine slavimo 20-ti rođendan “Ruku”, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X