Šajzerbiterlemon i Panda Rhei u Dva Osam

Šajzerbiterlemon i Panda Rhei u Dva Osam

Geenger Records i DVA OSAM priređuju večer žive rock glazbe sa žešće strane audio-vizualnog spektra. S nama su beogradski Šajzerbiterlemon i zagrebački Panda Rhei!

Šajzerbiterlemon beogradski je garažni pank trio, osnovan 2014. godine. Samostalno objavljuju svoj debitantski EP 2017. godine, a u svibnju 2019. izlazi im prvi album “Iza naših zidova” za zagrebačkog nezavisnog izdavača Geenger Records. Svoj zvuk i nastup opisuju kao “besan, jasan i impulsivan”.

Intenzivno su nastupali u regiji na značajnim festivalima kao što su EXIT i MENT, otvarali za imena poput Repetitora i Straight Mickey and the Boiz, a sudjelovali su i na “Hali gali” kompilaciji, albumu koji je okupio najperspektivnija nova imena na beogradskoj rock sceni.

Poznati su i po mnoštvu atraktivnih i jedinstvenih video spotova. Kao bend koji neki regionalni novinari smatraju jednim od “lučonoša” nove srpske alternativne scene, Šajzerbiterlemon je obavezno štivo za svakog zaljubljenika u garažni zvuk.

Novi album “Na dugačkim poljima” biti će objavljen 20. svibnja u suradnji Geenger Recordsa i Pop Depresije, a nastup u DVA OSAM njegova je zagrebačka koncertna promocija.

Iza imena Panda Rhei krije se zagrebački glazbenik Ivan Kolar. Ono što je prvotno zamišljen kao intiman kantautorski projekt, u kratkom je roku pretvoren u žanrovski raznovrstan i dinamičan glazbeni pothvat zahvaljujući suradnji s producentom Lukom Dabrom. U ožujku ove godine predstavio se s odličnim albumom “Save Your Souls You Fucking Monsters”, na kojem donosi 10 nervoznih i melankoličnih, erotičnih i humorističnih, iskrenih i zavaravajućih pjesama. U Dva Osam će se predstaviti s pratećim bendom.

Prije, poslije i između bendova muziku primjerenu događaju odabire 6×6 (GNGR RECS).
Cijena ulaznice: 50 kn u pretprodaji, 70 kn na ulazu u klub.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X