Sleepyheads u KSET-u

Sleepyheads

Sleepyheads se vraćaju. Ovaj indie rock band iz Zagreba 15.12. ponovno puni KSET nakon 7 godina povodom promocije svog novog albuma “We’re ok”.

Sleepyheads su četveročlani bend koji utjecaje crpi podjednako iz onih momenata zbog kojih smo voljeli gitarsku glazbu iz devedesetih kao i iz modernih strujanja nultih i desetih. Ima tu svega, ali prije tog svega su bubanj, bas, gitara, još jedna gitara i glas. Indie rock koji je ponekad indie pop, ali je najviše rock and roll. Najbolje su čuvana tajna domaće indie scene, bend koji svakim nastupom stekne nove oduševljene obožavatelje, legende scene i prije nego su na nju zapravo stupili.

Krajem 2015. godine Sleepyheads objavljuju album prvijenac “The Swirling Thoughts Of…”, zbirku melodičnih gitarskih pjesama o ljubavi i životu, koja je krajem godine završila visoko na ljestvicama najboljih albuma 2015. godine, a Sleepyheadsima donijela titulu najveće tajne hrvatskog indieja. Nakon što su idućih godina promovirali album diljem Hrvatske i svojim srčanim i iskrenim svirkama postali koncertna atrakcija, Sleepyheads nestaju sa scene. Najčešće pitanje koje su slušali zadnjih par godina, a na koje nisu imali spreman odgovor, bilo je “Kad će novi album?”.

“Sleepyheads se vraćaju na scenu s novim albumom “We’re ok”.
“We’re ok” kao odgovor na “Gdje su Sleepyheads? Nema albuma, nema koncerata. Je l’ im se nešto dogodilo?”.
“We’re ok” kao odgovor/mantra na sva sranja oko nas u zadnje vrijeme.
“We’re ok” kao okej smo, ali zapravo nismo.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X