Still Corners u Škofjoj Loki

Still Corners u Škofjoj Loki

Počinje petnaesta godišnjica Hafnerovog memorijala, pa će se i prije srpanjskog festivala (19. – 27. srpnja) održati mnogo zanimljivih događanja. Prepoznatljivi dvojac Still Corners u Škofjeloški dvorac dolazi posebnom prigodom, a njihov škofjeloški koncert jedini koji će održati ove godine na području obližnjeg Balkana.

U petak, 5. travnja 2024. izašao je šesti album dvojca Still Corners pod naslovom »Dream Talk«. Album koji je majstorski aranžiran, istovremeno je elegantan i gorak, a sadrži deset pomno pripremljenih pjesama koje bismo mogli nazvati gotovo klasičnima. Still Corners stvorili su zvuk koji je usredotočen, elegantan i zavodljiv, od uvodne jesenske »Today is the Day« pa do završne »Turquoise Moon« koja budi sjećanja na vruće ljetne noći.

Tessa Murray kaže: »Mnoge su pjesme nastale iz snova. Svaku noć sam zapisivala snove koji sam se sjećala. Tijekom snimanja koristila sam tekstove iz svoje knjige snova te ih isprobavala u kombinaciji s različitim loopovima koje je pripremio Greg. Bilo je zabavno i ono za što sam mislila da su samo neka trabunjanja, naposljetku nas je iznenadilo različitim značenjima i slikama.«

Greg Hughes, koji je album producirao u njihovom studiju u Woodstocku u New Yorku, kaže: »Eksperimentirali smo s najrazličitijim stvarima kao što su različiti mikrofoni, pojačala i učinci, prije nego što smo se za bilo što konačno odlučili.
Budući da je sve napravljeno analogno s našom novom SSL konzolom, zvuk jednostavno blista.«

Prvi singl »Secret World« govori o opsjednutosti. Murray komentira: “Ponekad je pomisao na nekoga, želja da ih upoznate, da uđete u njihov svijet, opasna. Stvarna osoba se više ne računa, važna je samo fantazija o njoj, koja je potpuno netočna, ali se čini stvarnom.”

Ulaznice u pretprodaji (25 €) već su dostupne na ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima i putem interneta. Na dan događaja bit će dostupne po cijeni 30€.

Vlasnicima ulaznice za otkazani ljetni koncert Still Cornersa (4. kolovoza 2023.) osiguran je ulaz na ovaj koncert bez ikakvih dodatnih plaćanja. Još jednom vam zahvaljujemo na strpljenju što ste čekali zamjenski termin.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X