Šumski promoviraju vinilno izdanje albuma ‘Kolobari’ u KSET-u

Šumski

U petak, 26. svibnja u KSET se vraća Šumski. Jedan od najdugovječnijih zagrebačkih bendova ponovno će nastupiti u svima najdražoj kotlovnici povodom vinilnog izdanja novog albuma “Kolobari”.

Kultni bend naše alternativne scene, Šumski su 1991. osnovali Kornel Šeper i Marin Juraga. Od tada tvrdoglavo stvaraju svoj zvuk pod mnoštvom utjecaja (od afrobeata, prog-rocka i krauta, pa do new wavea i glazbe iz animiranih filmova) pritom ostajući originalnima i vjernima sebi.

U karijeri su dosad izdali 6 albuma (“Lov na vile”, “Safari”, “Baba spava”, “Ronioci”, “Ostrvo ledenog kita”, “Kolobari”), a posljednji su put u KSET-u svirali 2019. godine. Prošli smo ih put čekali čak 14 godina, a sad su požurili i dolaze na krilima odličnog prošlogodišnjeg albuma Kolobari.

Reakcije kritike i publike hvale ga kao dostojnog nasljednika hvaljenog povratničkog albuma “Ostrvo ledenog kita”, a u petak ćeš se moći uvjeriti u to. Kako je vinilno izdanje još vruće, Šumski zvuk moći ćeš ponijeti i doma.

Prije koncerta, album u cijelosti možeš poslušati na Bandcampu ili na YouTubeu.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 7 eura moguće je kupiti online preko CoreEventsa, a uskoro će se naći i u fizičkom obliku u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 8 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X