SYNCROPARTY IV: Veliki bubnjarski festival u Ivanić-Gradu

Syncroparty IV u Ivanić-Gradu

Približava se jedan od najuzbudljivijih glazbenih događaja godine – SYNCROPARTY IV, spektakularni bubnjarski festival koji će se održati 17. ožujka 2024. u Ivanić-Gradu u Hotelu Sport. Ovaj događaj, koji okuplja najistaknutije bubnjare iz cijele regije, obećava nezaboravno glazbeno iskustvo za sve ljubitelje ritma i bubnjeva.

SYNCROPARTY IV će biti više od samo koncerta; bit će to prava poslastica za sve zaljubljenike u bubnjeve i glazbu općenito. Posjetitelji će imati priliku prisustvovati raznim radionicama i nastupima profesionalnih bubnjara, koji su svirali uz najveće zvijezde naših prostora. Osim toga, moći će uživati u bogatom izboru bubnjeva i opreme, predstavljenih kako kroz vintage tako i moderne perspektive, uz prisustvo mnogobrojnih regionalnih proizvođača.

Ove godine, SYNCROPARTY IV će ugostiti neke od najpoznatijih bubnjara svijeta. Uz podršku Music Centra i Gewa Music, naši posebni gosti su Gergo Borlai, svjetski priznati bubnjar, te Kerim Lechner, endorser Meinl činela iz Austrije. Njihovi nastupi obećavaju spektakl i inspiraciju za sve prisutne.

Ne propustite priliku da doživite vrhunski performans vrhunskih bubnjara, istražite raznolikost bubnjarskih setova poznatih brandova te ekskluzivnih custom bubnjeva iz regije. Sva oprema bit će dostupna za isprobavanje, kako biste osjetili pravu energiju i moć bubnjeva.

Očekujemo još veći broj posjetitelja ove godine jer SYNCROPARTY IV polako prerasta u internacionalni događaj koji nudi zabavu i zanimljiv sadržaj za sve uzraste. Pridružite nam se na ovom nezaboravnom glazbenom putovanju!

Pod pokroviteljstvom: Turističke zajednice Ivanić-Grada

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X