Takeshi’s Cashew u Močvari

Takeshi’s Cashew

Pred kraj godine bogate koncertima, u nedjelju 27. studenog, Vrelo zvuka dovodi mladi bend od kojeg očekujemo veliki uspjeh sljedećih godina, Takeshi’s Cashew iz Austrije, bend koji će vas svojom muzikom rasplesati.

Teško je opisati glazbu koju Takeshi’s Cashew sviraju. Oni spajaju utjecaje iz cijelog svijeta pa ćete u njihovoj glazbi čuti elemente turske psihodelije, kolumbijske cumbije i afrobeata, a sve je garnirano psihodeličnim funk zvucima koji će ponekad otići u krautrock vode, a ponekad i u disco. Svi oni koji vole grupe Khruangbin i Altın Gün ili su bili na koncertu grupe Yīn Yīn će doći na svoje i na ovom nastupu.

Ovaj šestočlani bend osnovan je nakon što su se njegovi članovi našli zajedno na nekoliko jam sessiona te se odmah povezali sličnim glazbenim idejama, a kao Takeshi’s Cashew nastupati neposredno prije pandemije. Taj globalni zastoj su iskoristili da bi snimili svoj prvi album “Humans In A Pool” koji je objavljen prošle godine za izdavačku kuću laut & Luise. Album je dobro primljen od publike, a odmah po otvaranju koncertnih prostora Takeshi’s Cashew su počeli s nastupima na kojima pokazuju svoju pravu snagu.

Takeshi’s Cashew su nakon svih tih nastupa prozvani jednim od najzanimljivijih europskih live bendova, a mnogo su svirali po cijeloj Europi, dok sada po prvi put dolaze u Hrvatsku te će nastupiti u Močvari. Inače, bend je već snimio i svoj novi album koji je producirao Jesper Geluk, čovjeka koji radi s Altın Gün pa je i tu poveznica između ova dva benda.

Vrata 20 h, koncert 21 h
Upad u pretprodaji: 45 kn / 5.97 €
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 60 kn / 7.96 €

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X