The Big Idea i Moon Ricochet u Attacku

The Big Idea

U srijedu 28. rujna u klub Attack nam stiže francuska pop rock senzacija The Big Idea, a kao lokalno pojačanje, na stageu će im se pridružiti karlovački Moon Ricochet.

The Big Idea sastoji se od šest prijatelja iz djetinjstva: Matéo, Sinclair, Sacha, Victor, Louis i Pierre. U listopadu 2021. na svojoj jedrilici krenuli su u pustolovinu Atlantikom gdje su na sred oceana snimili svoj prvi transatlantski album kojeg ćemo imati priliku poslušati upravo u Attacku!
Na sceni djeluju još od 2015., snimili su nekoliko EP-ja i tri albuma što im je omogućilo gotovo 150 koncerata diljem Europe.

Priča Moon Ricocheta počinje 2019. nakon opuštenog sviranja u, sad već etabliranom studiju, Tiger Migraine Recordsa. Ova nezavisna etiketa rastuće je uporište nezavisne glazbene scene u Karlovcu i okuplja bendove poput Ichaboda, Timberboata, Lillian’s Gisha i Moon Ricocheta koji će se zagrebačkoj publici predstaviti prvi put nakon pandemijskog koncerta u zagrebačkoj Močvari. Bend je u međuvremenu izdao EP “Dead In Audience” te dva singla “Dissapointed” i “Heartbeat”. Oba izdanja izdana su kao limitirana lathe-cut izdanja, za koja se duboko nadamo da će biti dostupna i na ovom koncertu.

Upad: 40 kn // 5.31 EUR

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X