The Hahas and the Blablas kreću na turneju iz Močvare

The Hahas and the Blablas

U četvrtak 24.8. s početkom u 20 h u Močvari, zagrebačka new wave/synth-punk/power pop petorka The Hahas and the Blablas kreće na svoju ljetnu turneju. Uz njih će nastupiti segedska post-punk grupa Kabelok te zagrebački kantautor Čudnoređe. Svirku organizira ekipa iz Indie emo naočala.

Osim u Zagrebu bend će zasvirati i u Segedu, Budimpešti, Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Komarnu, Beču, Bratislavi i Žilini.

The Hahas and the Blablas novi je zagrebački bend koja svira razigrani new wave pomiješan s punkom i garageom, a to znači nešto više dura nego mola, plesni mid tempo do brzi ritmovi, filozofsko-šaljivi tekstovi i propitivanje smisla života. Protagonisti njihovih tekstova su, između ostalih, Andy Kaufman, Debbie Harry, David Icke, Daniel kojemu su ukrali pjesmu, obitelj štakora kojima iznajmljuju stan, prijatelj koji je na prodaju itd. Do sada su snimili svoje tri najkraće pjesme, a nakon turneje spremaju se snimiti prvi album.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X