To the Core u Palachu

To the Coreevent

 

Udruga Ri Rock priprema u svojoj „Koncertnoj sezoni“ jedinstven događaj koji će 18. ožujka ujediniti šarolik spektar underground žanrova s poveznicom CORE izričaja pa bio to hardcore, metalcore ili hardcore punk. Koncertnim nastupom čak četiri benda obnovit će se direktna linija između dva velika Hrvatska grada, Splita i Rijeke, ujedno spajajući mlade i one nešto starije aktere scene u jednu jezgru i to gdje drugdje nego u riječkom srcu alternative – klubu Palach.

S idejom jedinstva, Udruga Ri Rock, poziva na zbližavanje svih ljubitelja žestokih nota kroz nastupe bendova koje označava raznolik opus žanrova: od metala preko punka pa sve do hardcorea.

Tako će koncertnim povratkom u Rijeku metalizirani splićani Essence proslaviti jubilarni 25. rođendan, a posjetitelje počastiti sugrađanskom hardcore poslasticom zvanom Stepped Out, koja u Rijeku dolazi po prvi put. Kako bi slavlje bilo još veće, pridružit će im se i domaće snage u obliku mladih metal nada Totem te nasljednika riječke metal scene Zenoth.

ZENOTH – 21:30 – 22:15
STEPPED OUT – 22:30 – 23:15

ESSENCE – 23:30 – 00:15
TOTEM – 00:30 – 01:00

* NAGRADNA IGRA – Powered by: Twilight Promotion i Dallas Music Shop *
Uz nastupe bendova pripremljena je nagradna igra gdje prvih 50 posjetitelja kupnjom ulaznice ulaze u tombolu i ostvaruju mogućnost osvajanja jednu od bogatih nagrada:

– Ulaznice za The Exploited + Nula by Twilight Promotion
Glavna nagrada dolazi u obliku ulaznica za legendarni punk bend The Exploited i hrvatske punk velikane Nula u Zagrebu 10. svibnja koje donosi Twilight Promotion.

– Music poklon paket by Dallas Music Shop
Također, jedna od glavnih nagrada dolazi od Dallas Music Shop Rijeka koji nudi specijalne glazbene pakete s majicama i CDovima kultnih Ri Rock bendova.

Uz ove bogate nagrade posjetitelji su u mogućnosti osvojiti majice i albume nastupajućih bendova, ulaznice za koncerte, piće na šanku te mnoge druge nagrade.

Ulaznice:
Kao i na prošlom događaju Ri Rock nudi za one mlađe od 18. godina sniženu cijenu ulaznice od 3€. Ulaznice se mogu kupiti na dan događaja na ulazu u Palach, a oni stariji od 18. godina izdvojiti će 6€ kako bi uživali u ovom događaju.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X