Toni Starešinić promovira ‘Survival Kit’ u Petom kupeu

Toni Starešinić u Petom kupeu

Tonija Starešinića bi se najbolje moglo opisati kao kreativnu neiscrpnu glazbenu energiju. Klavijaturist, skladatelj, producent, lider space jazz rock sastava Chui i alter soul pop sastava Mangroove, Toni svira i u sastavima Zmaj Orko Star, Tony & Guy, Prirodno stanište, At ease te prati hrvatsku divu Josipu Lisac i svoju suprugu i glazbenu srodnu dušu Željku Je Veux Veverec, aktivno surađuje i s Edom Maajkom, Tomislavom Golubanom i Jazz orkestrom HRT-a.

Toni sklada i producira glazbu za kazalište i televiziju što je dovelo i do njegovog prvog soundtrack albuma “Nesreća” baziranog na istoimenom dokumentarnom serijalu redatelja Arsena Oremovića. Za vrijeme pandemije Toni je snimio i objavio album “Survival Kit” kao nasljednika albuma “Nesreća”, ali kao puno neovisniji od koncepta soundtracka. “Survival Kit” je postao njegov prvi pravi solo album. Osim publike prepoznala ga je i struka pa je album osvojio nagrade Rock&Off i Porin. Međutim, kako je album objavljen za vrijeme pandemije nikad koncertno nije predstavljen.

I tako je prošlo par godina dok iskru nije zapalio poziv iz Sofije da Toni dođe predstaviti album uživo na Wrong Festival u Bugarskoj. Toni je brzo skupio ekipu pa nakon nastupa u Sofiji slijedi i koncertno predstavljanje albuma i u Hrvatskoj.

Toni stiže u Peti kupe 28. rujna s ekipom u kojoj su bubnjar Silvio Bočić, flautist i klavijaturist Leo Beslać te gitarist Zoran Majstorović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X