Top lista regionalista u CineStaru

Top lista regionalista u CineStaru

Vodeća imena regionalne stand-up komedije nastupit će u subotu 7. listopada od 19 sati u CineStaru u Branimir centru u Zagrebu na drugoj po redu humanitarnoj večeri smijeha pod nazivom “Top lista regionalista”. Pridružite se u dvosatnoj dozi humora i kupovinom ulaznica podržite humanitarni cilj ove večeri – osiguranje stipendija za djecu slabijeg imovinskog stanja fonda Desa & Jerko Baković Zaklade SOLIDARNA.

Gledatelji će moći uživati u nastupima vrhunskih regionalnih imena stand-up scene, fantastičnoj petorki pod voditeljskom palicom Pedje Bajovića. Tako će se uz njega, na pozornicu popeti i njegov sugrađanin Hrvoje Krmelić koji izlazi iz svoja 4 zida direktno u Cinestar. Pojačanje na pozornici svakako je Tin Vodopivec, veteran slovenske scene, jedan od naših međunarodno najetabiliranijih komičara. Od komšija iz Srbije, dolazi nam Ana Zlatanović za koju je tajna dobre komunikacije u upornom ćutanju. Nadamo se da će na pozornici ipak podijeliti koju riječ, zato ju nemojte propustiti! Iz Srbije nam stiže i Semir Gicić na čijim nastupima nema muško-ženskih odnosa, političkih tema, psovki, viceva, jeftinih metafora… a da nema dobrog humora bez bosanskog humora ili još konkretnije, onog hercegovačkog, (raz)uvjerit će vas Omer Hodžić iz Mostara.

“Dolazi Top lista regionalista, tradicionalno – drugi put! Naš prvijenac je onomad bio i zadnji događaj u kinu Europa, kojem želimo brzi oporavak, pa smo ovoga puta odlučili promijeniti lokaciju. Dva smo povratnici s četiri nove regionalne stand-up snage i to je kombinacija kakva se jako rijetko viđa u Zagrebu – i obećajemo skoro dva sata smijeha. Ono što je najbolje – dodatno korisnog! Kažu da je smijeh dobar za zdravlje, a nama je jako drago da će biti dobar i za – znanje!” – kazao je i najavio domaćin večeri Pedja Bajović.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 14eur. Ako želite dodatno podržati mlade stipendiste_ice, dostupne su i ulaznice od 20eur.

U sklopu fonda Desa & Jerko Baković Zaklada SOLIDARNA do sada je 29 učenika i učenica stipendirala višegodišnjim stipendijama prilagođenim svakom djetetu i njegovim potrebama, a od ove jeseni u solidarni razred upisali smo novih 30 stipendista_ica. Stipendije su usmjerene na djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije te im pružaju financijsku, materijalnu i stručnu podršku do završetka srednjoškolskog obrazovanja.

“Top lista regionalista” je večer obojena dobrim humorom i humanim stand-upovcima te je sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen za pokrivanje stipendija za djecu! Dođite, dobro se nasmijte i pomognite!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X