U zagrljaju glazbe, kamena i mora u Vrsaru

U zagrljaju glazbe, kamena i mora u Vrsaru

Festival “U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA”, koji se trebao održati od 08.09. do 11.09. od 21 sat u kamenolomu Montraker u Vrsaru u, biti prebačen NA NOVI DATUM zbog nepovoljne vremenske prognoze koja se očekuje na području Istre i grada Vrsara.

NOVI DATUMI FESTIVALA “U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA” SU:

21.09.- URBAN & 4

22.09.- BOŽO VREĆO

23.09.- GIBONNI

24.09.- QUEEN REAL TRIBUTE

Svi kupci ulaznica kojima ne odgovaraju novi datumi, imaju pravo vratiti ulaznice na prodajno mjesto na kojem su ih kupili i dobiti povrat novca, rok za povrat ulaznice je do 14. rujna.

Sve ulaznice kupljene za stare datume (za Božu Vreću, Queen Real Tribute kao i za Urban&4) će vrijediti i za nove datume, te nije potrebna zamjena istih.

Kamenolom Montraker u Vrsaru krajem rujna postaje dom 2. festivala “U zagrljaju glazbe, kamena i mora”. Na ovu predivnu pozornicu iznad morske obale stižu vrhunska glazbena imena iz regije koji će od 21. do 24. rujna održati nezaboravne koncerte. Ulaznice možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte.

Festival će prvu večer 21. rujna u 21 sat otvoriti će Urban & 4 koji će publici prirediti umjetnički, glazbeni i emocionalni doživljaj za pamćenje te ih polako uvesti u spoj ljepote glazbe, kamena i mora. Drugu večer, 22. rujna u 21 sat, nastupit će Božo Vrećo, lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije. Treću večer, 23. rujna u 21 sat rezerviran je za jedinstvenog i neponovljivog GIBONNIJA. Činim pravu stvar, Sreća, hodaj, Tempera, Libar, Cesarica, U ljubav vjere nemam – samo je dio bogatog Gibinog repertoara u kojem će uživati publika u Vrsaru. Festival će, 24. rujna u 21 sat zatvoriti Queen Real Tribute- vrhunski, profesionalni glazbenici, obožavatelji grupe Queen, koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbu i postali vodeći svjetski tribute band grupe Queen.

Iz organizacije poručuju: “Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” izvanredni je glazbeni spektakl koji zadivljuje i očarava publiku. Poslušajte vrhunske glazbenike u jedinstvenom ambijentu prapovijesnog kamenoloma Montraker, Uživajte u predivnoj glazbi na nenadmašnoj lokaciji u Vrsaru od 21. do 24. rujna, svake večeri u 21 sat.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X