Zvonimir Varga svira svoj tristoti koncert ekskluzivno za 40 ljudi

Zvonimir Varga će održati svoj 300. koncert

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga koncertom na Valentinovo, 14. veljače od 20 sati, obilježava svoj 300. nastup u bogatoj karijeri popraćenoj brojnim nastupima, glazbenim i video izdanjima te publikacijama.

Ovaj ekskluzivni koncert će se održati u dvorani ZGQ u Ilici 31a (Prolaz Kerempuh), a broj sjedećih mjesta ograničen na 40.

U objavljenih deset studijskih albuma, dvije kompilacije te više od 20 singlova i glazbenih spotova, svaka njegova pjesma prikazuje mnogo različitih stanja svijesti, događaja, zapažanja i raspoloženja.

Vargine kompozicije donose niz crtica poredanih u kolaž, koji čini poetski sklop razmatranja emocija. Njegove nježne izvedbe je ugodno slušati zbog jednostavnog formata, no od slušatelja istovremeno iziskuju individualno poniranje u njih. Upravo na tom tragu je i njegova najnovija kompilacija “Ljubavne”, kojom Zvonimir svojim iskrenim i ogoljenim tekstovima bez suvišne sladunjavosti potvrđuje svoju jedinstvenost na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 5 eura za jednu osobu, a 8 eura za parove, dok će na dan koncerta (ukoliko ulaznica ostane) cijene biti 7 eura (pojedinačna) i 10 eura (za dvije osobe).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X