Exit pokreće zimski festival na Jahorini

Najavljeni veliki tulumi na snježnim stazama od 15. do 18. ožujka 2018.

EXIT na Jahorini
EXIT na Jahorini

Velika Exitova festivalska porodica od sljedeće godine brojati će još jednog člana. Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT-ov tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. ožujka sljedeće godine na olimpijskoj Jahorini.

Program festivala bit će koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korištena i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernji tulum zagrijavanja, poslije kojeg će sljedeća dva biti otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezerviran za dnevnu završnu zabavu. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, bit će objavljene uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama bit će dostupne i prije početka zimske sezone.

EXIT na Jahorini
EXIT na Jahorini

Glazbeni festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Europi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. Exit tim u suradnji s Olimpijskim centrom “Jahorina” planira novi festival u relativno kratkom roku pozicionirati među najznačajnije zimske glazbene festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala, čime se nastavlja povezivanje regije kao osnova društvene misije EXIT festivala, ali i dalje pozicioniranje jugoistočne Europe kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima. Baš kao što je EXIT 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regiji poslije sukoba iz devedesetih, tako i danas svi događaji u produkciji EXIT tima okupljaju ljude iz svih krajeva regije, što posjetiteljima iz ostalih djelova svijeta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svjetski mediji nazvali “EXIT magijom”.

Također, osim novih zemalja regije i promocije ovdašnjih destinacija u svijetu nastavlja se razvijati i cjelogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom, promotivnom valu prodaje ulaznica za ovaj festival bit će dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu s uštedama koje će ići i do 80 posto.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X