Father John Misty obradio pjesmu ‘Fallin’ Rain’, kultnog američkog kantautora Linka Wraya

Pjesmu je producirao Bobby Krlic, poznatiji pod monikerom The Haxan Cloak, a pjesma se pojavljuje u novom teaseru serije ‘Castle Rock’, baziranu na pričama Stephena Kinga.

  • 3
    Shares
Joshua Tillman aka Father John Misty (izvor: Wikipedia)

Father John Misty obradio je Link Wrayevu pjesmu iz 1971. godine, “Fallin’ Rain”. Poslušajte kako zvuči u videu ispod. Ovaj Mistyev hommage Link Wrayu producirao je The Haxan Cloak, a puna verzija pjesme, za sada, nije dostupna, već je prisutna jedino u novom teaseru Huluove serije “Castle Rock”.

Seriju, inače, za plaftormu Hulu produciraju J.J. Abrams i Stephen King, po čijim je pričama serija i zaživjela na ekranu. Kreatori serije su Sam Shaw i Dustin Thomason, a serija, koja je pokupila vrlo dobre kritike, okupila je respektabilna glumačka imena poput Sissy Spacek, Billa Skarsgårda, Andréa Hollanda i drugih.

Father John Misty, odnosno Joshua Tillman i Bobby Krlic surađivali su već i prošle godine , i to na remixu pjesme “Things It Would Have Been Helpful to Know Before the Revolution”, s Tillmanovog trećeg studijskog izdanja “Pure Comedy”.

 

 

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a
Idi na Vrh
X