Father John Misty obradio pjesmu ‘Fallin’ Rain’, kultnog američkog kantautora Linka Wraya

Pjesmu je producirao Bobby Krlic, poznatiji pod monikerom The Haxan Cloak, a pjesma se pojavljuje u novom teaseru serije ‘Castle Rock’, baziranu na pričama Stephena Kinga.

Joshua Tillman aka Father John Misty (izvor: Wikipedia)

Father John Misty obradio je Link Wrayevu pjesmu iz 1971. godine, “Fallin’ Rain”. Poslušajte kako zvuči u videu ispod. Ovaj Mistyev hommage Link Wrayu producirao je The Haxan Cloak, a puna verzija pjesme, za sada, nije dostupna, već je prisutna jedino u novom teaseru Huluove serije “Castle Rock”.

Seriju, inače, za plaftormu Hulu produciraju J.J. Abrams i Stephen King, po čijim je pričama serija i zaživjela na ekranu. Kreatori serije su Sam Shaw i Dustin Thomason, a serija, koja je pokupila vrlo dobre kritike, okupila je respektabilna glumačka imena poput Sissy Spacek, Billa Skarsgårda, Andréa Hollanda i drugih.

Father John Misty, odnosno Joshua Tillman i Bobby Krlic surađivali su već i prošle godine , i to na remixu pjesme “Things It Would Have Been Helpful to Know Before the Revolution”, s Tillmanovog trećeg studijskog izdanja “Pure Comedy”.

 

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X