Film ‘Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones’ nudi drukčiju priču o smrti gitarista Stonesa

Objavljen je trailer dokumentarnog filma ‘Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones’ o karijeri prerano preminulog gitarista Rolling Stonesa.

‘Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones’

U izjavi, tvorci filma kažu: “Sredinom 60-ih, Brian Jones izišao je kao ‘lice s postera’ londonske Bohemian swingin scene, na vrhu glazbenih ljestvice s hitovima The Rolling Stonesa i kao dečko manekenke i glumice Anite Pallenberg. Međutim, njegov neobuzdani način života i reputacija ‘izvornog lošeg dječaka rock and rolla’ skupo su ga koštali. Kako je cijela scena uranjala acid godinu 1967., tako je i Brian. Bio je na meti vlasti i medija, spirale izvan kontrole, izgubivši i Anitu i poštovanje Stonesa. Dvije godine kasnije, Briana su našli na dnu bazena. Službena verzija: smrt nesretnim slučajem. Tokom posljednjih 50 godina pojavile su se mnoge teorije koje su tvrdile da je Brian ubijen i da je to zataškavano na visokoj razini, kao što ovaj film otkriva, a dokazi za to izuzetno su uvjerljivi.”

Film je snimio španjolski redatelj Danny Garcia, koji je prethodno snimao filmove o grupi The Clash, Johnnyu Thundersu, Sidu Viciousu i Stivu Batorsu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X