Film ‘Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones’ nudi drukčiju priču o smrti gitarista Stonesa

Objavljen je trailer dokumentarnog filma ‘Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones’ o karijeri prerano preminulog gitarista Rolling Stonesa.

  •  
  •  
‘Rolling Stone: Life and Death of Brian Jones’

U izjavi, tvorci filma kažu: “Sredinom 60-ih, Brian Jones izišao je kao ‘lice s postera’ londonske Bohemian swingin scene, na vrhu glazbenih ljestvice s hitovima The Rolling Stonesa i kao dečko manekenke i glumice Anite Pallenberg. Međutim, njegov neobuzdani način života i reputacija ‘izvornog lošeg dječaka rock and rolla’ skupo su ga koštali. Kako je cijela scena uranjala acid godinu 1967., tako je i Brian. Bio je na meti vlasti i medija, spirale izvan kontrole, izgubivši i Anitu i poštovanje Stonesa. Dvije godine kasnije, Briana su našli na dnu bazena. Službena verzija: smrt nesretnim slučajem. Tokom posljednjih 50 godina pojavile su se mnoge teorije koje su tvrdile da je Brian ubijen i da je to zataškavano na visokoj razini, kao što ovaj film otkriva, a dokazi za to izuzetno su uvjerljivi.”

Film je snimio španjolski redatelj Danny Garcia, koji je prethodno snimao filmove o grupi The Clash, Johnnyu Thundersu, Sidu Viciousu i Stivu Batorsu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X