FKA twigs pokrenula prvi Instagram magazin

Britanska pjevačica FKA twigs poznata je po eksperimentima, kako u glazbi, tako i u drugim oblicima umjetnosti. Ona i producent Oneohtrix Point Never su krajem prošle godine pokrenuli jedinstven projekat AVANTgarden koji u osnovi predstavlja online magazin koji se distribuira preko Instagrama.

FKA twigs – AVANTgarden (Foto: Promo)

Ovog mjeseca objavljen je treći broj u vidu grafičke novele „MEATSPACE” a kako to izgleda možete pogledati na istagram profilu FKA twigs.

Koncept grafičke novele „MEATSPACE” razvili su FKA twigs i Oneohtrix Point Never, a za ilustracije je bio zadužen umjetnik koji djeluje pod pseudonimom Icky H. Radnja novele smještena je u distopijsku budućnost gdje su produkti umjetne inteligencije ubili većinu ljudskog roda poštedjevši samo umjetnike među kojima je i glavna junakinja ove priče Anomalie koja je ujedno i naratorica, a kojoj glasi pozajmljuje FKA twigs.

Magazin AVANTgarden je odgovor na globalni trend društvenih mreža i, po reijčima autora koncepta, primjer toga kako će magazini izgledati u skorijoj budućnosti. Svako od dosadašnja tri izdanja istražuje ideje i iskustva FKA twigs i predstavlja platformu za suradnju, inovaciju eksperimentiranje i kreativni razvoj u svijetu glazbe, slikarstva, mode, fotografije, poezije i drugih oblika umjetnosti. FKA twigs će za razvoj ovog novog koncepta biti nagrađena Webby nagradom za specijalno dostignuće.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X