Florence Welch otkazala gostovanje na INmusic Festivalu

jedna od headlinerica 10. INmusic festivala objavila je kako neće nastupiti na festivalu i ispričala se publici.

Florence Welch
Florence Welch

Florence Welch povrijedila je nogu na američkom Coachella festivalu, te je to uzrok njezina otkazivanja zagrebačkog koncerta. A što je rekla pogledajte u njenoj video izjavi hrvatskoj publici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pBKVr-O31mE[/youtube]

Unatoč nedavnom prijelomu stopala, Florence je odlučila nastaviti turneju ali sa sjedećom izvedbom njenog inače energičnog nastupa. Nakon navedenog medicinskog tretmana očekivano je potpuno ozdravljenje i nastavak karijere karizmatične Florence u punom sjaju. Obzirom da je Florence i njenom bandu izrazito stalo do fanova u i Hrvatskoj, nastup Florence + The Machine potvrđen je za INmusic 2016. godine.

Organizatori su zahvalni što usprkos višoj sili nastup nije otkazan već odgođen za iduću godinu kada će Florence Welch i njezin band biti u top formi i publici INmusic festivala prirediti zasigurno nezaboravan nastup. Ovo je jedinstvena situcija u kojoj se već sada, prije samog održavanja ovogodišnjeg INmusica, zna ime jednog od glavnih izvođača koji će nastupiti iduće godine. Zagreb je prvo mjesto upisano za novu turneju Florence + the Machine.

Obzirom na nastalu promjenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, svi vlasnici dnevnih ulaznica za drugi dan festivala (23. lipnja 2015.) mogu svoju ulaznicu zamijeniti za festivalsku ulaznicu te sva 3 dana uživati u bogatom lineupu festivala ili ostvariti povrat novca. Mole se vlasnici jednodnevnih ulaznica za 23. lipnja 2015. da se sa svojim upitima za zamjenu ili povrat obrate na e-mail adresu: [email protected].

Za kupce trodnevnih festivalskih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu, radovali i nastupu Florence + The Machine bit će omogućena kupnja najpovoljnijih ulaznica za INmusic festival 2016. godine kroz znatno povećan kontingent tzv. ulaznica za ranoranioce (early bird). Ulaznicu za ranoranioce moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da čuvaju svoje ovogodišnje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje trodnevne ulaznice moći ostvariti kupnju early bird ulazince za INmusic festival 2016.

INmusic festival intenzivno radi na dogovaranju izvodača koji će nastupiti u utorak 23. lipnja. Novo svjetsko glazbeno ime koje će se naći na ionako bogatom line-upu 10. INmusic festivala biti će objavljeno uskoro.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X