Foo Fighters podijelili novi singl ‘No Son Of Mine’ i otkrili popis pjesama s novog albuma

Još jedan ‘novogodišnji prepad’ u kojem je predstavljen drugi singl s nadolazećeg albuma ‘Medicine At Midnight’.

Foo Fighters u Pulskoj areni (Foto: Samir Cerić Kovačević)

Novi singl slijedi već objavljenu pjesmu “Shame Shame” kojom je bend najavio svoj 10. studijski album.

“Nova godina. Nova glazba”, riječi su kojima su iz tabora Foo Fightersa kratko predstavili “No Son Of Mine”, singlu u kojem se susreću “Stone Cold Crazy” Queena i Motörhead iz “Ace Of Spades” ere.

“Ovo je vrsta pjesme koja jednostavno prebiva u svima nama i ako to u tom trenutku ima smisla, pustimo je iz sebe”, rekao je frontmen Dave Grohl o pjesmi. “Tekst je namijenjen ismijavanju licemjerja samopravednih vođa, ljudi koji su krivi za počinjenje zločina, istih onih protiv kojih se navodno bore pred očima javnosti.”

“Prije gotovo točno godinu dana završili smo sa snimanjem naše “nove “ploče” “Medicine At Midnight”, s planiranom velikom svjetskom turnejom koja bi nas vodila širom svijeta slaveći 25. godišnjicu postojanja benda”, započeo je Grohl pismo, dodajući: “Ali, dobro… Znate… … pa, čekali smo. I čekali. I čekali. Sve dok napokon nismo shvatili da je naša glazba stvorena da se čuje, bilo da je to na festivalskom terenu pred 50.000 naših najbližih prijatelja, ili sama u vašoj dnevnoj sobi u subotu navečer uz koktel. Dakle, čekanje je gotovo.”

Foo Fighters “Medicine At Midnight”, popis pjesama:

1. “Making A Fire”
2. “Shame Shame”
3. “Cloudspotter”
4. “Waiting On A War”
5. “Medicine At Midnight”
6. “No Son Of Mine”
7. “Holding Poison”
8. “Chasing Birds”
9. “Love Dies Young”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X