Freddy Krueger je opsjedao ovu kuću – i upravo je prodana za gotovo 3 milijuna dolara

Kuća u Los Angelesu najpoznatija kao prebivalište Nancy Thompson u filmu ‘Strava u Ulici brijestova’ prodana je za 2,98 milijuna dolara.

Kuća iz filma ‘Strava u Ulici brijestova’ (Foto: Anthony Barcelo)

Ljubitelji horora dobro poznaju ovaj dom. To je svijetla točka sjenovite, drvećem obrubljene Ulice brijestova i, što je najvažnije, lovište jednog ubojice u prugastom džemperu – legendarnog Freddyja Kruegera.

Freddy Krueger je opsjedao u snovima Nancy Thompson, stanarku ove kuće u legendarnom prvom filmu iz franšize “Strava u ulici brijestova” redatelja Wesa Cravena iz 1984. godine. Kuća je u stvarnosti pripadala raznim stanovnicima predgrađa Los Angelesa, a među njima i barem jednom filmašu.

Kuća je upravo dobila novog vlasnika. Kultni dom fiktivne Nancy Thompson upravo je prodan za gotovo 3 milijuna dolara, prema Realtor.com-u. Radi usporedbe, radi se o 98% višoj cijeni u odnosu na obližnje kuće u istoj ulici, od koji su neke čak i veće. Iz LA Timesa u šali tvrdi da je to cijena koja bi prestrašila čak i Freddyja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X