‘Freedom Is Dead’ – dRUMELODY predstavlja novi singl i EP

Radišni sarajevski autor Berin Tuzlić ne posustaje. Objavio je novi singl kojim najavljuje EP, a na jesen će se dvije njegove pjesme naći na čak tri različite kompilacije.

Pjesme 'Elephant' i 'Birds' naći će se na čak tri inozemne kompilacije
Pjesme ‘Elephant’ i ‘Birds’ naći će se na čak tri inozemne kompilacije

Poslije izvrsnih klupskih i festivalskih nastupa u Hrvatskoj (Tabor fest), Tirana (Destil) i Ljubljani (Gala Hala) dRUMELODY u Sarajevu 14. kolovoza nastupa u klubu Monument sa sarajevskim gostima Genetic Grooves Guru i New folder bandom predstavnicima nove elektro scene.

dRUMELODY također predstavlja EP sa novim istoimenim video uratkom “Freedom Is Dead” u on distribuciji njemačkog Dig dis, autor spota je Berin Tuzlić, audio mastering potpisuje Mathin Klein (studio MK) a produkciju studio Wood iz Sarajeva (A skitzo & dRUMELODY). Autor pjesme je Berin Tuzlić.

Zanimljivo je da će se pjesme “Elephant” i “Birds” naći u tijekom jeseni na kompilacijama tri različita izdavača. “Elephant” će tako izaći 1. rujna na kompilaciji “Melodica” za Label Groovematics, “Birds” 27. listopada na Labelu Complex Textures – Complex kao dio komplacije od 23 numere po imenu “Contrast Electronica Vol. 6”, dok će “Elephant” ugledati svjetlo dana 4. rujna na Labelu Flower power kompilacija će se zvati “Deepest side of your soul”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X