Frenkie, Kontra, Indigo objavili novu pjesmu ‘Naša noć’ snimljenu u noći Los Angelesa

Prateći video spot nastao je u večernjoj atmosferi Los Angelesa i pod svim njegovim fascinantnim svjetlima.

Frenkie, Kontra i Indigo – Naša Noć

Još jedan primjer prave rap glazbe stiže u obliku pjesme „Naša noć“, iza koje stoje Frenkie, Kontra, Indigo. Prije nego se u potpunosti upoznamo s njihovim novim studijskim albumom „20/20“, imamo priliku poslušati novu pjesmu „Naša noć“.

„Naša noć“ praćena je spotom koji je nastao u večernjoj atmosferi Los Angelesa i pod svim njegovim fascinantnim svjetlima. Kako ističu Frenkie, Kontra, Indigo, osim takvog vizualnog utjecaja, snimanje u Americi predstavljalo je upotpunjen glazbeni doživljaj i novi pristup stvaranju glazbe.

„Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših tekstova, našeg slenga i jezika s američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli.“

Najavljeni album „20/20“ bit će predstavljen 20. prosinca, a već sada su dostupne digitalne prednarudžbe. Uvod u album Frenkie, Kontra, Indigo napravili su singlom „Mosh pit“, kojim su također otkrili dio onog što nas očekuje krajem ove godine. Ako pitamo njih, odgovor je: „Do sada sigurno naš najžešći album“!

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X