Garbage se vraća s ‘The Men Who Rule The World’, pjesmom s novog albuma ‘No Gods No Masters’

‘To je bio naš način da pokušamo shvatiti koliko je svijet jebeno lud i koliko je zapanjujuć kaos u kojem se nalazimo’, poručuju iz grupe.

Garbage ‘No Gods No Masters’

Novi album “No Gods No Masters” bavi se velikim dijelom kapitalizmom, požudom, gubitkom i tugom, dok bend novi singl “The Men Who Rule The World” opisuje kao “kritika uspona kapitalističke kratkovidosti, rasizma, seksizma i mizoginije širom svijeta”.

“Ovo je naš sedmi album, čija je značajna numerologija utjecala na DNK njegovog sadržaja: sedam vrlina, sedam tuga i sedam smrtnih grijeha”, rekla je pjevačica Garbagea Shirley Manson i objasnila: “To je bio naš način da pokušamo shvatiti koliko je svijet jebeno lud i koliko je zapanjujući kaos u kojem se nalazimo. To je zapis koji smo osjećali da moramo napraviti u ovom trenutku.”

Novi album producirao je dugogodišnji suradnik benda Billy Bush, a “No Gods No Masters” bi trebao izaći u lipnju ove godine.

Smjela pjesma “The Men Who Rule The World” dobila je i smjeli video zapis koji je snimio čileanski filmski redatelj, animator i slikar Javi.MiAmor.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X