Garbage se vraća s ‘The Men Who Rule The World’, pjesmom s novog albuma ‘No Gods No Masters’

‘To je bio naš način da pokušamo shvatiti koliko je svijet jebeno lud i koliko je zapanjujuć kaos u kojem se nalazimo’, poručuju iz grupe.

Garbage ‘No Gods No Masters’

Novi album “No Gods No Masters” bavi se velikim dijelom kapitalizmom, požudom, gubitkom i tugom, dok bend novi singl “The Men Who Rule The World” opisuje kao “kritika uspona kapitalističke kratkovidosti, rasizma, seksizma i mizoginije širom svijeta”.

“Ovo je naš sedmi album, čija je značajna numerologija utjecala na DNK njegovog sadržaja: sedam vrlina, sedam tuga i sedam smrtnih grijeha”, rekla je pjevačica Garbagea Shirley Manson i objasnila: “To je bio naš način da pokušamo shvatiti koliko je svijet jebeno lud i koliko je zapanjujući kaos u kojem se nalazimo. To je zapis koji smo osjećali da moramo napraviti u ovom trenutku.”

Novi album producirao je dugogodišnji suradnik benda Billy Bush, a “No Gods No Masters” bi trebao izaći u lipnju ove godine.

Smjela pjesma “The Men Who Rule The World” dobila je i smjeli video zapis koji je snimio čileanski filmski redatelj, animator i slikar Javi.MiAmor.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X