Geese se vratili opscenim video spotom za singl ‘Cowboy Nudes’

Peteročlani sastav iz Brooklyna ima novi materijal nakon debitanstskog albuma ‘Projector’ iz 2021. kojim su i u to doba pandemije izazvali pažnju kritike i publike.

Geese (Foto: promo)

“Cowboy Nudes” nosi prljavi zvuk post-punk nasljeđa koji Geese baštine jednako kao i utjecaje američkog soula. Pjesma neočekivanih obrata donosi i jednako takav video spot koji su osmislili i režirali Andy Swartz i Cameron Winter.

Cameron Winter, frontmen grupe Gees o pjesmi kaže: “Pjesma govori o tome da život postaje bolji i zabavniji nakon smaka svijeta. Kad smo radili presnimavanje, htio sam dodati nešto istočnjačkog zvuka u drugom stihu, pa sam rekao našem bubnjaru Maxu da donese slomljeni sitar koji smo našli da leži na zemlji kraj jedne srednje škole. Otišao sam kupiti nove žice u dućan world musica, a tip mi je rekao da jedan paket košta 80 dolara. Mislio sam da se šali pa sam kupio dva. On se nije šalio; žice za sitar nisu jeftine. Na kraju nisam imao živaca zamijeniti sve žice, već sam samo odsvirao jednu nepokidanu žicu. Zato je bolje da cijenite taj prokleti sitar u drugom stihu. Ponosan sam i na rečenicu o zaljubljenosti u travu”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X