General Woo objavio novi album ‘Pad sistema’

S velikom promocijom održanom u utorak u Aquarius CD shopu u Branimir Centru u prodaji je osmi studijski album Generala Wooa.

General Woo 'Pad sistema'

Prošli Woov album bio je iznimno uspješan. „Verbalni delikt“ bio je odlično prihvaćen i od publike i od kritike, te proglašavan jednim od najboljih albuma u hrvatskoj diskografiji. Doajen hrvatskog hiphopa General Woo upravo je objavio novi, ujedno svoj osmi studijski, album  „Pad Sistema“. Riječ je o dvostrukom CD izdanju koje sadrži 24 nove pjesme.

Album je tematski podijeljen na dvije cijeline. Na prvom disku su tematski angažirane pjesme kao „Zlatno Ne“, „Sve ove godine“, „Vidim zvijezdice“, „Još uvijek“ i „ Sve je bila laž“ dok drugi disk sadrži teme više vezane za hiphop i zabavu kao što su „Ja sam ulica“ ,“Jazo“ feat Pendrek i Ajs Nigrutin ,“ Repam dok ne krepam“ feat. Stoka,“Porez na budale“ i „Super“.

Izvršnu glazbenu produkciju potpisuju Sett i General Woo a album je sniman u Ghetto Mast studiu i masteriran u Morris studiu. Za glazbu su se pobrinuli Generalovi standardni beat makeri i producenti Sett, Dirty Hairy i DJ Goce, sve tekstove kao autor potpisuje General Woo. Puno je novih pjesama na albumu, a puno je i gostujućih glazbenika: Ivana Kindl, Sett, Stoka, Pendrek, Ajs Nigrutin, Suicide, Sunny Sun, Kandžija, Toxara, Mc Rima, Brka, Karizmatik, Doki Dok i 3ki Stil.

Prvi radijski singl skinut sa albuma je pjesma „Rolaj“. Pjesma je rezultat aktivističkih pobuda i kroz nju se Woo zalaže za legalizaciju konoplje i kanabisa. Paralelno, pjesma po svom zvuku „miriše“ na ljeto i plesni je hit iz reperske radionice Generala Wooa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X