God Is An Astronaut rasprodali Močvaru

Dodatne ulaznice neće biti puštene u prodaju.

God Is An Astronaut (plakat: Radnja)

Dugoočekivani koncert irskog post rock benda God Is An Astronaut u Močvari koji je više godina odgađan zbog pandemije napokon će se održati 24. rujna, ali ako dosad niste nabavili ulaznicu, imamo loše vijesti za vas. Naime, stigla je i službena potvrda da je nedjeljni nastup rasprodan.

“Dodatne ulaznice neće biti puštene u prodaju, a publiku molimo na raniji dolazak i pridržavanje satnice kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva na ulazu,” stoji u obavijesti organizatora.

Niels i Torsten Kinsella bend su osnovali 2002. godine, a svako glazbeno djelo kojem su od tada udahnuli život nudilo je intenzivnu zvučnu kulisu, vodeći slušatelja kroz eterično i emocionalno post rock ronjenje u beskrajne atmosfere.

S novom klasičnom postavom Niels, Lloyd, Jamie i Torsten izvest će svoj drugi album “All is Violent, All is Bright” u cijelosti, nakon čega slijedi i “pandemijski” album “Ghost Tapes #10”, a sve povodom proslave 20 godina postojanja benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X