God Is An Astronaut u Tvornici kulture

Dvije godine nakon koncerta u prepunoj dvorani Jedinstva, jedan od najvećih post rock bendova svih vremena vraća se u Zagreb, ovog puta u Tvornicu kulture gdje će nastupiti u srijedu 9. travnja.

God Is An Astronaut

Iako su nam u goste posljednjih godina dolazila mnoga velika imena ovog žanra, upravo su God Is An Astronaut izazvali nezapamćen interes publike. Nakon što su oduševili sve prisutne svojim audiovizualnim spektaklom, te praćeni sjajnim medijskim reakcijama, bilo je jasno da je njihov povratak u Hrvatsku neminovan.

Prvu (ujedno i pravu) priliku za ponovni susret donijelo je izdavanje njihovog novog, šestog studijskog albuma – „Origins“. Bezrezervno hvaljen od strane kritike, „Origins“ je još jedno u nizu malih remek djela kojim God Is An Astronaut učvršćuju svoju poziciju na vodećem mjestu post rock scene, ali i nastavljaju s unošenjem inovacija u svoj zvuk kako bi izbjegli stagniranje.

Tijekom svoje, sada već 12 godina duge karijere, God Is An Astronaut su osvojili izuzetno širok krug publike pa se među njihove štovatelje jednako svrstavaju ljubitelji elektronske glazbe, one ambijentalne ili pak heavy metala. Njihova atmosferična i izuzetno emocionalna glazba, očito je ujedinila različite ukuse i na taj način dodatno dokazala svoju jedinstvenost. Stoga sa velikim zadovoljstvom na ovaj izuzetan glazbeni događaj možemo pozvati sve one koji su bili dio magije prošlog koncerta, kao i one koji tek otkrivaju svu ljepotu glazbenog opusa ovih neponovljivih Iraca. Budite uvjereni da vas čeka nezaboravno iskustvo.

Upad u pretprodaji: 95 kuna, na dan koncerta na blagajni kluba: 115 kuna.

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X