Good morning Vietnam i laka noć Rvacka

Nova kolumna, nova ‘noćna mora’. Čvrstinu klinova na ‘Raspelu’ svaki tjedan iskušavat će Anđelo Jurkas.

Anđelo Jurkas - Raspelo (Foto: Dalibor Grubačević - Eddie)

Doris iz Tutić perioda ona sva u bjelini bez pretjerane šminke, pravilnih crta lica, lijepa žena bez zareza. Drugi je pol tog kraljeviranja maskulinom Splita i ostatka Rvacke, ali i Balkana bog i bogme ide pod pečat mlađe joj sugrađanke Severine čija se medijska pojavljivanja grdo izmjenjuju s pokušajima ostavljanja bar podjednako pamtljivog glazbenog traga, ali dosad se dobacivalo isključivo kroz prizmu one trick ponyja, “moja stvar”, “đevojka sa sela”, “ja samo zvijevam”, “gas gas” ili “štikla”, “brad pitt” doskočica. Od silnih ljubavi do silnih padova, smjenjuje se cijela vojska krivih, ali jelte vjera u ljubav donatore ili ljubavnike natjerat će da se potraga nastavi do dobi Žuži Jelinek kada će biti sivom eminencijom i iskusnjačom za neku kolumnu u pop portalima svitovanja klinaka i klikana koje bi se karale a bez posljedica. No, Severina je fakat impresivna. I sve više sistemom popuštanja i inercijom moraš priznat koliko se dobro nosi i preživljava sve te pizdarije bilo porno, seksualnog, strukovnog, emotivnog ili inog tipa. Ona Marija Magdalena spika. I opet raspelo. I sjajno tijelo za 4 banke misiz. I slobodna. I puna love i životne prakse i mudrosti. I Tomaža Petrovića u crnoj koži i još uvijek malo želea. Majstorica. Full me zanima na što će ličiti novi album. I sto kao i Thompsonov već dugo najavljivani. Ne da me briga, ali svega mi ako ne bi raspisao nagradnu igru, pa onome tko otkrije ime i prezime centimetražu kite i ostale pulp bitne podatke rvackim medijima, tog Fantoma za kim fol cvili Rozga. E tog bi Martija Misteriju bez obzira jel’ bio Huljićima poznat ili ne direkt lansirao na raspelo.

Napisao urednik prijedlog da dotaknem Disney Star Wars, ali jebat ga, i ovako smo već na granici čitanosti. Neka, drugom prilikom.

O čemu će ovo biti kad dođemo do “to be continued” dijela, samo urednici RDD-a znaju. Ajmo dalje. Pljas. I samo nek ekseri budu čvrsti da i kad hrđa zahvati ono podno zglobova, izdrže ta napaćena pop kulturna tijela prilikom stremljenja padu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Kolumna

Idi na Vrh
X