Goran Bare ljut jer misli da ne može u Sloveniji snimiti pjesmu zbog koronavirusa

Jutros je Goran Bare na svom Facebook profilu komentirao što ne može otići u Sloveniju snimiti jednu pjesmu zbog toga jer bi u Sloveniji trebao biti 14 dana u karanteni. Pitanje je što je Bare shvatio i što su mu rekli i iz kojeg razloga jer trenutno nigdje nema vijesti o tome da Slovenija stavlja hrvatske građane u karantenu, kao ni na službenim stranicama slovenske vlade. Podsjećamo da je Slovenija zatvorila granicu s Italijom i izdala zabranu ulaska u zemlju putnicima koji zrakoplovima stižu iz Italije, Kine, Južne Koreje i Irana.

Goran Bare – selfie naziva ‘Narasla mi kosa’ (Izvor: Goran Bare / Facebook)

“Ljudi ne možete vjerovat, čim mi se počne nešto dobro događat, mora netko nešto zasrat. Ne neko, već koronavirus, mater mu jebem!”, komentirao je Goran Bare jutros u videu na svom Facebook profilu, s tim što je, valjda greškom, snimao svoje prste, a ne lice jer nije dobro odabrao kameru u koju priča.

“Ja bi sad da bi ušao u Sloveniju… Ja moram biti kod njih dva tjedan u karanteni. Eeeeeej! Znači još jedan način da se uzme lova. Znaš šta je karantena? Oni vas tamo fino zatvore u karantenicu, i šta se događa? Onda jedete njihovu hranu, kupujete njihove keksiće slovenske, bananice, ovo-ono. Tako dva tjedna u karanteni, da bih bio jedan dan tamo. Ne možete vjerovat! Tako da mi je pun kurac. Ja da bih snimio album tamo… ne album, nego jednu pjesmu, ja tamo moram biti dva tjedna u karanteni, jest njihove kekse, ić’ u njihov WC, plaćat njihov WC, vrećice, pičkice, štapiće, ovo-ono, uglavnom živi dernek i nek’ idu u tri pičke materine!”, izjavio je ozlojeđeni Bare i još jednom bezrazložno opsovao Slovence.

Naime po posljednjim vijestima Slovenija od danas počinje s nadzorom granice s Italijom zbog koronavirusa, a kontroli pri ulasku u državu podliježu svi koji nisu slovenski državljani ili u njoj nemaju stalno prebivalište. Slovenska tiskovna agencija STA prenosi pozivajući se na zaključke vlade donesene na dopisnoj sjednici da će se na talijansko-slovenskoj granici provjeravat imaju li putnici koji dolaze iz Italije potvrdu, ne stariju od tri dana, o negativnom nalazu na Covid-19 koji im je izdao nadležni organ.

>>Video: Baretova ljutnja što ne može u Sloveniju

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X