Goribor će nastupiti na Glory Dayz festivalu

Prvo izdanje novog zagrebačkog festivala Glory Dayz održat će se 28. i 29. rujna 2012. na zagrebačkom Velesajmu, a novo ime line-upa je Goribor.

Goribor (Foto: Nino Šolić)

U dva dana raznovrsnog, pažljivo koncipiranog programa, na dvije pozornice nastupit će neka od vodećih imena domaće i inozemne glazbe. Listi izvođača na kojoj su  Spiritualized, Saint Etienne, Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis, Cults, Josh T. Pearson, Svadbas, Nipplepeople, Pavel, Intruder, Kimiko, Darkwood Dub i New Wave Syria,  pridružio se i Goribor koji su nedavno izdali hvaljeni album  „Evo je banja“ (Dancing Bear), a za ovaj festivalski nastup publici i sve brojnijim fanovima pripremaju i neka iznenađenja.

“Za prvo izdanje glazbenog festivala Glory Dayz, grupa Goribor predstavit će se u nešto drugačijem izdanju no obično Bit će tu gostiju i drugačijeg pristupa našim pjesmama. Bit će to u svakom slučaju ekskluziva pošto nikada do sada nismo nastupali s gostima koji su učestvovali u stvarnju našeg poslednjeg albuma “Evo je banja”, izjavio je gitarist Piti iz Goribora.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X