Goribor će nastupiti na Glory Dayz festivalu

Prvo izdanje novog zagrebačkog festivala Glory Dayz održat će se 28. i 29. rujna 2012. na zagrebačkom Velesajmu, a novo ime line-upa je Goribor.

Goribor (Foto: Nino Šolić)

U dva dana raznovrsnog, pažljivo koncipiranog programa, na dvije pozornice nastupit će neka od vodećih imena domaće i inozemne glazbe. Listi izvođača na kojoj su  Spiritualized, Saint Etienne, Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis, Cults, Josh T. Pearson, Svadbas, Nipplepeople, Pavel, Intruder, Kimiko, Darkwood Dub i New Wave Syria,  pridružio se i Goribor koji su nedavno izdali hvaljeni album  „Evo je banja“ (Dancing Bear), a za ovaj festivalski nastup publici i sve brojnijim fanovima pripremaju i neka iznenađenja.

“Za prvo izdanje glazbenog festivala Glory Dayz, grupa Goribor predstavit će se u nešto drugačijem izdanju no obično Bit će tu gostiju i drugačijeg pristupa našim pjesmama. Bit će to u svakom slučaju ekskluziva pošto nikada do sada nismo nastupali s gostima koji su učestvovali u stvarnju našeg poslednjeg albuma “Evo je banja”, izjavio je gitarist Piti iz Goribora.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X