Grupa Lelee oglasila se novim singlom ‘Ništavilo’

Ljubljanski indie/post-punk trio Lelee predstavlja ‘Ništavilo’, drugi singl s nadolazećeg debitanskog albuma ‘Čuka bije pumpa’, koji izlazi 18. lipnja za Moonlee Records i kanadsku diskografsku kuću Ill in the Head Records.

Lelee (Foto: Tina Ocvirk)

Drugi singl “Ništavilo” donosi melanholično razigranu i sanjivu pjesmu, u kojoj Damjan Manevski (Rush To Relax, Molokai) nestašno svirucka po svojoj električnoj gitari, Jelena Rusjan (Borghesia, TRUS!) servira bas linije, od kojih vas zasvrbe tabani, dok se Jan Kmet (balans, Kalu) brine, da sve zajedno zvuči kao savršena kulisa za neko kasno-popodnevno plesanje u ljetnom vrtu.

Kao i na prvom singlu “Kopnež”, Lelee su pozvali u suradnju gostujućeg glazbenika. Ovaj put je to Andrej Fon (Olfamož, Svojat…) koji je odsvirao saksofonske linije i cijeloj pjesmi dodao pomalo mangupski štih. Pošto je izgleda suradnja jedan od skrivenih aduta predstojećeg albuma treba pretpostaviti da ih ima još. Sveh ilustracije za album pa time i vizual za singl “Ništavilo” potpisuje se slovenski vizualni umjetnik Leon Zuodar – Lele.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X