Grupa Mr. Albino predstavila novi singl i video spot ‘Maelstrom’

Nakon što su u eter izašli sa ‘Seven Days Amongst Your Hair’, poprativši Ostojićev film ‘F20’, Mr. Albino se vraća s novim spotom. Spot za pjesmu ‘Maelstrom’, ovoga puta u njihovoj produkciji, najavljuje čitav val novog materijala.

Mr. Albino ‘Maelstrom’

Spot, kao prvi samostalni projekt benda, nastao je u suradnji s Franom Pamićem, Filipom Zadrom i Suzanom Erbežnik koji su prepoznali i uspješno realizirali ideju pjesme. U spotu se pojavljuje niz bliskih prijatelja benda te se slična postava suradnika očekuje i u sljedećim projektima.

“Maelstrom” (eng. vrtlog) kroz mračnu fragmentiranu naraciju vodi kroz kaos lokaliziranih emotivnih vrtloga. Kako život konstantno mijenja naličje, tako se i svatko od nas nađe usred jednog takvog vrtloga. Netko se u njemu izgubi, a netko u njemu upravo najbolje funkcionira. Poslušajte i saznajte plivate li u vrtlogu ili vas povlači dolje.

Novi materijal će se moći i gledati uživo 12. prosinca u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, gdje će na koncertu “Juda Records Show” nastupiti i Detroit Groove Gang i PBO.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X