Grupa ### objavila novi singl i video spot ‘Negativ cvijeće’

###, bend nepouzdanog imena — tarabe, drdrdr, povisilice, kucanje, roštilji, snizilice, hashhashhash, whatever — za kojeg se pouzdano zna da svoj specifični instrumentalni noise dostavljaju u paketima glomazne buke, svjetla i magle, nakon niza izdanja kratkog formata, vraćaju se iz studija Rattus Rattus s pjesmom ‘Negativ cvijeće’, koja najavljuje album ‘Nasilno’.

### (foto: Marina Uzelac)

Album koji izlazi 9. svibnja, ### će promovirati velikim koncertom u Mediki 14. svibnja gdje će okupiti prijatelje i poznanike na tri floora: synthovi i povrće Žen sideprojecta Sataraxz, tvrdu pankčinu zagrebačkih U.B.T., hladni post punk DDR, panonsku zebnju tambura Nemeček, novi projekt Lucije iz Punčki — pop iz digitalnog svijeta Živa, kralja kreštavih sintova i tejpova Neon Lies i techno kolektiv bRave, koji će zapapriti after dugo u noć.

Video najavnog singla režirao je, animirao i montirao Goran Nježić, dok je zvuk snimila Anja Tkalec koja ga je i miksala, a master je zapečatio Saša Rajković.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X