Grupa Prljave sestre objavila album ‘Najgore tek dolazi’

Srpski trio iz Niša, Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album ‘Najgore tek dolazi’ koji objavljuje u suradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom.

Prljave Sestre ‘Najgore tek dolazi’

Pred vama je deset pjesama, od kojih su dve već objavljene kao singlovi – “Nova jutra” i “Talas” – a zajedno čine rock and roll priču ispričanu direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto. Album je dostupan za besplatno ili “plati koliko želiš” preuzimanje na Bandcamp stranici benda i izdavača, kao i za preslušavanje na Youtubeu i svim digitalnim platformama.

Prljave Sestre su Miloš Pavlović – pjevač i gitarist, Petar Milosavljević – bas gitara i bubnjar Milan “Miggie” Stoiljković. Na albumu se uz njih pojavljuju gosti iz grupe Bohemija – Dida, Janko Džambas (koji je i producent albuma) i Dimitrije Mandić, kao i Robert Telčer.

“Najgore tek dolazi” sniman je u Vrbasu kod Telčera u studiju “Šamarčina” tijkom lipnja 2019, a fini radovi obavljeni su u Nišu tijkom jeseni i zime 2019/20. Autori pjesama su Miloš i Petar, osim završne psihodelične mantre “Kiša” za koju su na Perine riječi glazbu napisali zajedno. Aranžmani za sve pesme djelo su kompletnog benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X