Grupa Prljave sestre objavila album ‘Najgore tek dolazi’

Srpski trio iz Niša, Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album ‘Najgore tek dolazi’ koji objavljuje u suradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom.

Prljave Sestre ‘Najgore tek dolazi’

Pred vama je deset pjesama, od kojih su dve već objavljene kao singlovi – “Nova jutra” i “Talas” – a zajedno čine rock and roll priču ispričanu direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto. Album je dostupan za besplatno ili “plati koliko želiš” preuzimanje na Bandcamp stranici benda i izdavača, kao i za preslušavanje na Youtubeu i svim digitalnim platformama.

Prljave Sestre su Miloš Pavlović – pjevač i gitarist, Petar Milosavljević – bas gitara i bubnjar Milan “Miggie” Stoiljković. Na albumu se uz njih pojavljuju gosti iz grupe Bohemija – Dida, Janko Džambas (koji je i producent albuma) i Dimitrije Mandić, kao i Robert Telčer.

“Najgore tek dolazi” sniman je u Vrbasu kod Telčera u studiju “Šamarčina” tijkom lipnja 2019, a fini radovi obavljeni su u Nišu tijkom jeseni i zime 2019/20. Autori pjesama su Miloš i Petar, osim završne psihodelične mantre “Kiša” za koju su na Perine riječi glazbu napisali zajedno. Aranžmani za sve pesme djelo su kompletnog benda.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X